Translate

2 Ocak 2014 Perşembe

Limonla gelen sağlık






Bulunması kolay ve ekonomik olan  Limonu her gün bir bardak suya sıkılarak içtiğinizde aşağıdaki olumlu  etkilerini yaşayacaksınız.


Cildiniz temizlenecek, Su içmek başlı başına vücudunuzu toksinlerden arındırır ama içine birde C vitamini eklenirse kandaki toksin maddeler de temizlenecek ve cildiniz ince çizgilerden  ve kızarıklıklardan kurtulacak.


Ph seviyenizi dengeleyecek, Ph seviyenizi düzenleyerek  bir çok hastalığa karşı koruyacak.

Bağışıklık sisteminiz güçlenecek, Limonda bulunan potasyum kan basıncınızı dengeleyerek, beyninizi uyaracak ve grip vb hastalılarla  savaşacak.

Kilo vermenizi sağlayacak, Limon  aşermenizi engelleyecek, metabolizmanızı güçlendirerek ve gaz şişkinliğinizi atmanızı sağlayacak.

sersemliğinizi yok edecek,  midenizi sakinleştirecek ve antiseptik işlevi sayesinde detoks yapmanızı sağlayacak.

Nefesinizi tazeleyecek,  sigara, baharatlı yemek veya alkolden dolayı kokan nefesinizi tazeleyecek.

Sinir sisteminizin daha iyi çalışmasını sağlayacak, İçinde bulunan potasyum sayesinde depresyonunuzdan kurtulmanızı ve unutkanlığınızı atmanızı ve sağlayacak.

Solunum sisteminize yardımcı olacak, Eğer solunum yollarınızda hastalık varsa, limonlu su sizin için iyi bir içecek olacaktır. Bu meyve antibakteriyel özelliği sayesinde solunum yolu enfeksiyonlarınızdan sizi kurtararak  öksürüklerinizin rahatlamasını sağlayacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder